НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „ТВОРИМ И СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ“


           Уважаеми колеги,

Издателство „Бит и техника“ организира национален конкурс за сценарии на празнични тържества под наслов „Творим и се забавляваме“. С оригинална авторска разработка на празничен сценарий могат да участват учители на всички възрастови групи в детската градина, на подготвителни групи в училищата, както и студенти и дипломанти от педагогическите специалности на университетите.

Имате възможност да се включите в конкурса от 15 март до 30 април 2021 г., като изпратите своя разработка на имейл адрес office@bititechnika.com съгласно условията за участие. Компетентно жури от университетски преподаватели, учители и редактори ще оценява конкурсните материали по следните критерии: оригиналност на идеята, яснота и точност на изложението, приложимост в практиката. Резултатите с имената на наградените участници ще бъдат оповестени на 20 май 2021 г. в сайта на издателството www.bititechnika.com  и на нашата фейсбук страница.

 

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

  • Участието в конкурса е индивидуално, като всеки желаещ има възможност да се включи само с една разработка на сценарий.
  • Изпратеният сценарий трябва да бъде в word формат и с обем до 5 стандартни страници (1 стандартна страница съдържа 1800 знака с интервалите). Той следва да е придружен от Заявка за участие, съдържащо три имена на автора, населено място, наименование на детската градина или училището, в което преподава/ на университета за студентите, телефон и имейл адрес за контакт, и попълнена Декларация за информираност и съгласие, които може да изтеглите от показаните по-долу връзки.
  • Крайният срок за изпращане на конкурсните материали е 30 април включително.

 

НАГРАДИ:

  • За всеки допуснат до участие материал – тефтер-бележник и грамота за участие
  • За всеки от десетте номинирани за награждаване материала – образователна литература на издателство „Бит и техника“ по избор на стойност 100 лв.
  • За класирания на първо мястоголямата награда ЛАПТОП
  • За класирания на второ място – парична награда 300 лв.
  • За класирания на трето място – парична награда 200 лв.

 

ПУБЛИКУВАНЕ: сборник с разработките на всички номинирани участници.

Бъдете креативни и участвайте!

 Желаем Ви успех!

Екипът на издателство „Бит и техника“


ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ИНФОРМИРАНОСТ И СЪГЛАСИЕ